Information om Covid-19

 

Spårvägspersonalen SemesterhemsföreningVi på Skräddarön prioriterar våra gästers säkerhet före allt annat. Vi håller oss ständigt uppdaterade och följer alla råd och rekommendationer som ges av regering och folkhälsomyndigheterna kring Corona-viruset. Det viktigaste för oss är att du som gäst ska känna dig trygg och säker när du besöker oss. Därför får du här mer information om hur vi hanterar situationen kring Covid-19

För oss är Er trygghet och säkerhet alltid högt prioriterad. Vi på Skräddarön strävar alltid efter att skapa minnesvärda upplevelser och det vill vi fortsätta göra. Den rådande situationen med Coronaviruset tar vi på största allvar och vi gör allt för att Ni, våra gäster, ska känna er säkra under vistelsen hos oss.  Vi lovar att vi kommer fortsätta göra allt för er!

Dusch och bastubyggnaden samt våra stugor extrainsatta städrutiner.

För er trygghet har vi infört extra städrutiner i duschbyggnaden som bland annat innebär att våran duschbyggnad desinficeras regelbundet. Dörrhandtag och bänkar kommer vi vara särskild noga med.

 För stugorna efter varje avflyttning.
• Vi desinficerar handtag, knoppar, spolknappar, strömbrytare, osv.
– Kort sagt alla ställen där man håller eller trycker
• Toaletten desinficeras.

Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara nog med att tvätta och sprita händerna ofta. Det finns gott om handtvål i alla våra lokaler.

Vad gäller för avbokningar?
Tills vidare gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle det komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade bokningar kommer vi att informera om detta.

Styrelsen